Apa aku buat???

Apa aku tengah buat sekarang??? Lepas jek abis latihan mengajar aku memang free.. jaga Ainul kat umah.. satu hari tetibe abg cakap nak keje part time tak? aku pun ape lagi…nak!!!!

Jadi bermula lah kerja aku sebagai admin di AAAAA Wealth Builders.. Kami ni CIMB Wealth Advisors.. so sesiapa yang agak2 rasa nak buat investment cash atau KWSP tu silalah contact aku yer..sbb aku pun agent gak..hehehe…

GRADUATION……

aku tak bayar yuran grad lagi..lantak r..sedih memang r sedih..sape takmo nek pentas amik scroll setelah bertahun2 belajar wei…tapi..tengok lah nanti..kalo ade rezeki aku ade lah kan…huhuhuh….

PREGNANCY

aku dah 34weeks dah sekarang..lagi 5 minggu++ jek lagi due.. tapi aku doa2 dan aku pujuk2 baby supaya keluar masa 4 september masa birthday aku atau kuar masa 9 september (9/9/09)..hehhee…ok tak? best kan… kali ni rase cam tak sabar sgt nak bersalin..sama gak cam dulu..tapi..dulu mase nak banak kan ainul tak sabar nak bersalin sebab excited nak dapat anak first, nak merasa nikmatnya melahirkan, tak sabar jadi ayah dan ibu…tapi kali ni rase tak sabar nak bersalin sebab tak sabar nak tau baby girl or boy sebabnyer baby ni sama cam ainul dulu sorok2 pulak mase scan nak tau gender…lagi sebab rase cam tak larat pulak…kahhh..walaupun nampak cam kecik aku berbanding mengandungkan ainul dulu, tapi terasa penat..agaknya sebab kene melayan ainul lagi kan…lagi satu tak sabar sebab nak tgk reaksi ainul dengan adik die nanti…

AINUL

Manja sgt2 lah ainul..kadang2 rasa geram jek..meragam2 pulak die..mak usu aku kate sebab nak dapat adik..memanjat dah makin xpert dah..huhuuh..meja kopi tu senang2 je ainul panjat..pastu die reti tuang air sendiri dari jag air atas meja tu ke dalam cawan (walaupun tumpah2 skit).. pastu minum air yang die dah tuang tu..kalo dalam cawan tu dah ade air lagi senang r kerja die..minum jek terus…air teh yer puan2…pas dah minum..die akan buat muka puas hati sambil cakap mmmmmmmmmmm……..hehhee…

BABY

aku belum beli ape2 untuk baby lagi..baju ade lah 2-3 helai.. campur ainul punya dulu yang masih elok ade banyak skit lah…mitten segala tu kene beli lah nanti dengan pampers, baby wipes, shampoo, sabun sume…

2 thoughts on “Apa aku buat???

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s