Hari yang kosong…

wahhh….kosongnyer hari2 aku..takde wat ape pun…LM dah abis…

dok umah jage anak jek..huhuh…seb baik ade umah kak yah (pengasuh ainul)…so ade r tempat lepak2 dan kawan berbual2…

majalah2 lame kat umah tu dah abis sume aku bace…tak tau nak watpe dah..

hari ni plak patutnyer kene pi check up kat kenek..tapi tak larat lah aku nak pegi..sebab rase termengah2 jek nafas nie..huhuh…

bosan…bosan,…tak tau nak watpe kat umah..kkekeke…nak keje pun takde orang nak amik ibu yang ngah sarat ni untuk keje kan..kan…

7 thoughts on “Hari yang kosong…

  1. salam yana…

    alahai mujahid ni.. lawaknya dia tadi.. akak bukak blog yana ni.. dia nampak ainul. terus dia sebut “adik”.. aduh! agaknya dia tg gambar ainul kecik kot sangkanya adik.. padahal kakak hehe ;D

  2. oit, dah x larat ke? aku pun dah 2weeks x g check up ni, isau gak, malas sgt nk g jmpe doc nnt die scan lg, penat dah aku asyik kene scan je, sian lak kat bb dlm peot aku nie…

    doakan semoga aku dpermudahkn ye?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s