Ainul Mardhiah 1 year 3 month

Si kakak Ainul…dah besar dah…perkembangan Ainul sepanjang beberapa bulan ni:

  • Pandai makan sup dalam mangkuk sendiri..walaupun tumpah2…
  • Kalo nak sesuatu, Ainul akan tunjuk bende tu dan sebut “tu..tu..”
  • Dah pandai panjat gril…huhuh
  • pandai bukak seluar sendiri..
  • sedang belajar untuk pakai seluar sendiri..
  • Suka bace majalah Pa&Ma..hhaha…sebab die suka tengok gambar baby..
  • Kalau nampak baby dalam TV atau majalah, Ainul akan sebut..”baby”
  • Kalau nampak perot ibu pun ainul akan sebut baby sambil naik2kan tangan sebab nak pegang perot ibu…
  • Kalau dapat pegang perot ibu ainul akan tepuk2 manja perot ibu macam nak suruh adik baby tenang..
  • sangat semangat…kalau dukung terasa sgt..
  • mekap2 ibu yang tak pakai lagi dan yang dah abis tu jadi barang mainnan ainul sekarang..bukan main lagi suka main berus blusher tu, sapu2 kat muka die ngan muke teddy bear die…
  • rambut dah panjang..

Ape lagi ek..ibu takleh berfikir sekarang..kang kalo ibu ingat ibu tulis lagi..hehehe….gambar..ibu takde cable nak masukkan gambar…

3 thoughts on “Ainul Mardhiah 1 year 3 month

  1. sajak dah sgt jd kak long. take care ye yana.
    kalau free…esok ada sesi koke mak ayam kat redbox gardens.
    kalau nak join.. sms/call kak ila.
    rm20++ start 11pagi – 6 petang…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s