Ibu sangat Bz…

waahhh bulan ni pasti sangat sibuk… tadi baru amik borang pengijazahan…esok nak pi check up baby..pastu nak pi putrajaya nak amik salinan sijil spm n matrik lak…huhuuhh..mesti penat..tadi pagi baru test kimia organik 3…pergh prof kam mengamuk dalam Dk…ade student meniru..huhuh… aku lak mengantuk ya amat sebabnye malam tadi tido kol 4 pagi..ha pagi bukan malam lagi tu..huhuhu…. dok mengahafal reagent tu sume..seb baik lah yang aku dok hafap keluar…kalo tak..tapi ade gak aku takleh jawab..so aku jeling2 manja kat orang depan n org sebelah…kahhh….

hujung bulan ni aku exam…FINAL…(hopefully it is the last)…

  • 22hb april 2009 – kimia fizik 3
  • 23hb april 2009- kimia organik 3 , plant physiology
  • 29hb april 2009- spectroscopy
  • 5hb mei 2009- geology 2

huhuhuhuh…pecah kepala jap…nak dijadikan lagi haru tu…aku balik sarawak 24-28hb april nie…huhuh…so maknenyer paperspectro kene r study awal2…huhuhuh…gemuruh sungguh nak exam…risau..takut..sume ade…kalo leh takmo r xten lagi..penat dah aku kat UM ni…aku nak keje lak…!!!macam kawan2 yang lain…hhuhuhu….

ainul lak makin besar..kalo nampak ibu ngan ayah bace buku ke majalah ke ha mulalah sibuk die..amik buku2 die..pastu amik tangan ibu..pastu..letak buku kat tangan ibu soh ibu bacakan….huhuhuh..camner r ibu nak study sayang…tapi seb baik dengan bantuan walker…leh r ibu hadkan pergerakan ainul jap…hahahaha….so duduklah ainul dalam walker wat hal sendiri…kekekeke…

ok lah aku nak pi kelas ni..babai sume…..

6 thoughts on “Ibu sangat Bz…

  1. bz tul yana ni skang… nanti dah keje..anak dah 2 lag melampau2 bz..hehe..anyway gudlucks utk exam tu nanti eh..yana boleh!hewhehe

  2. wah yana!!!dah nak final exam!!!good luck to u eh..
    mmg sibuk tul yana skrg..xpe2..lepas ni dah keje..
    legaaa skit..ainul pun dah beso..nak dpt adik lagi.
    sonoknyer….

  3. yana…gud luck…insyallah..xlama lagi yana akan kerja..
    nanti leh dtg perlis ye…
    akak doakan yg terbaik buat yana n family..
    bersusah2 dahulu..bersenang kemudian..
    bukan senang nak senang…
    re:..ehehhe..kurus ke…wakwkak…lawak la yana ni…akak rasa biasa je..hiihihihih….

  4. yana…gud luck k..insyaallah yana akan berjaya habiskan sem ni n cepat2 kerja…rezki anak2…
    akak doakan yg terbaik buat yana…nanti dtg perlis ek..
    dah besar dah budak tomei ni..geram tgk dia..nanti bagi alamat kat akak ek.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s