Gambar-gambar di lubuk kenangan….

Advertisements

waaahhh dah besar…

ehem..ehem..anak dara ibu dah besar lah…27hb ni dah setahun..bestnyer…kalo de tido ibu tengok makin panjang jek die..hehehhe…si manja ibu ni makin manja sejak2 nak dapat adik…makin bijak..makin aktif..huhuuhh….

ainul suke makan sup nagn nasi..nasi goreng sume de takmo..kalo slice cis kemain suke..2 slice pun de leh ngap..huhuhu…

ainul suke sgt berjalan..alahai..penah sekali ibu terlupe tutup gate, tengok2 die kat dan umah orang nak berjalan ke arah lif…huhuhuh…risau ibu..bile ibu nak amik die, lari pulak..konon2 orang kejar die…huhuhu…

kalo ainul nak makan keropok..ainul akan bawak bekas tu kat ibu…pastu kasi ibu soh ibu bukak kan..pastu sebelah tangan die pegang keropok, sebelah lagi amik penutup bekas tu…nak tutup lah konon…kadang berjaya..kadang terbalik..takpe…cube lagi ye anak ibu…

ainul tak tgk tv sangat..tapi ainul sangat suke tgk iklan..tupun bukan suem iklan die suke…

kalo ibu nyanyi lagu twinkle atau baa baa black sheep nanti ainul joget2…tapi die joget kelakarlah…bend2 kaki die…hahahaha…pastu pusing2 sampai pening kepaLA….kekekeke…

ok tu jek ibu leh cite takat ni..ibu nak pi kelas..dah lambat ni…

Ps untuk sume…SEMPENA HARI JADI AINUL YANG PERTAMA…SAYA BUAT MAKAN2…SILA LAH DATANG YER…28HB MAC 2009 DI KONDO RAKYAT…APE APE PUN SILA CALL 0186644046..MENU: SOTO…HEHEHE…