sayang sayang ainul…

ainul ibu sayang ni dah beso dah… kalo panjat kerusi tu makin xpert…seb baik de tak reti turun sendiri..so kalo ibu nak wat keje ibu letak jek atas kerusi..kasi menan die..ha main lah ko kat situ sayang…kalo tak…ibu pi bilik..die ikot..ibu pi dapur die ikot…sampai pi toilet pun nak ikot…huhuuh… hai si manja ibu..

ainul dah makin bijak dah…pandai dah nak gurau2 acah2 orang…tutup2 muka konon malu..kekkeke….bace buku pun dah macam ibu…meniarap kat lantai sambil bace buku…amboi..cam orang beso lak die nieh…kekekke…mulot pun bukan main bising dah… kalo kite selawat ke nyanyi ke die pun nak ikot..dengan tangan2 skali digayakan…

ainul ibu sayang..dah makin besar…bulan depan dah genap setahun umurnya..kejap sangat..pejam celik2…

6 thoughts on “sayang sayang ainul…

  1. wah.. makin besar ye ainul.. samalah dgn mujahid.. ainul expert naik kerusi.. mujahid expert duk bawah kerusi hehe sejak dah ada 3 btg gigi(2 atas 1 bwh) nih, suke bebeno dia menggigit.. ada ajer bunyi dia tiap hari.. aaa.. tatahh.. daaadaaa.. pun suka aum cak.. ainul dah laju jalannya??

  2. ainul dah ade 4 gigi kak..kekkeke..2 atas..2 bawah…laju gak jalan..kadang2 lari..tapi kadang2 jatuh gak die jalan..cam tak bape stabil lagi…tu yg riso..skrg kasi de makan chesse banyak2…

  3. tklama lg ainul nk 1thn kn…mcm tk caya je cpt ainul nk dpt adik….

    re:mmg berbaloi cz normal price ratusan…tk kuasa ler nk bli kn baik bli benda lain…ehhehehe…mmg die suka tul even berat tp tetap nk dukung…hehehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s